Catering

Potrebujete vrhunski catering za vaše praznovanje ali poslovna srečanja? Po vaših zahtevah in predstavah vam sestavimo jedilnik za različne priložnosti. Pogostitev pripeljemo na želeno lokacijo, postrežemo in pospravimo za sabo. Glavno področje našega cateringa je pogostitev na porokah, piknikih, obletnicah in poslovnih srečanjih.

Skrbno pripravljene pogostitve za različne priložnosti pripeljemo kamor koli po celotni Sloveniji.

Catering

PIKNIKI

Pikniki na prostem, ko zadiši po sveže pečenem mesu in sočni zelenjavi, zaznamujejo poletni čas. Piknik je lep, nepozaben, družaben in sproščujoč dogodek!

Skupaj z vami načrtujemo, pripravimo, organiziramo kulinarično razvajanje in vas tako pustimo brez skrbi in brez obveznosti glede hrane, pijače in postrežbe!

Catering

ROJSTNI DNEVI

Nudimo vam rešitev, ob kateri se boste lahko brezskrbno posvetili svojim gostom in ostalim vidikom vašega posebnega dogodka in da bo vse točno tako, kot mora biti.

Vi se posvetite organizaciji dogodka in druženju z gosti, mi bomo poskrbeli za vse ostalo – od aranžiranja miz, priprave in dostave vaših izbranih dobrot in pijače ter vsega ostalega potrebnega inventarja (pribor, krožniki, kozarci ipd.), do postrežbe in pospravljanja po pogostitvi.

Catering

POROKE

Poročni dan je vaš dan, zato organizacijo pogostitve zaupajte nam.

Z občutkom za estetiko in detajle pripravimo prostor tako, da vzame dih in navduši svate. Nabor jedi, ki jih postrežemo v hladno toplem bifeju, dopolnimo s pripravo jedi pred gosti - mediteranske rižote, trevisiano njoki ali roastbeef z žara.

Ko se dan prevesi v noč ne pozabimo niti na pravo turško kavo in ko se sredi noči spet oglasi apetit je na vrsti kisla obara ali zelenjavna mineštra.

Vaš poročni dan bo vaš najlepši spomin.

Catering

POSLOVNI DOGODKI

Poslovni dogodki (seminarji, delavnice, konference) ponavadi združujejo več catering storitev. Zajtrk za uvod v delovni dan, coffee break za odmor in svežo energijo ter kosilo, ko je priložnost tudi za sproščen klepet ali tkanje novih poslovnih idej. Posebnost poslovnih dogodkov je, da moramo v menije vključiti raznolike jedi in tako poskrbeti, da bodo vsi naši gostje našli kaj po svojem okusu.

Naredimo skupaj izvrstni dogodek

Stopite v stik z nami